Homestead guitars – Coronavirus (COVID-19)

Het Homestead-team wenst iedereen sterkte in deze onzekere periode

De wereld wordt op dit moment zwaar getroffen door het coronavirus (COVID-19), waarvan de menselijke en economische impact immens is. Naast het persoonlijke leed van de zieken, heeft het oprukkende virus ook gigantische gevolgen voor de economie. Veel sectoren liggen nagenoeg stil, waaronder de hele cultuursector. Als gevolg van het virus zijn alle culturele evenementen afgelast en dit raakt de muzikanten in het bijzonder. 

Homestead volgt, in het belang van de gezondheid en bescherming van alle klanten en werknemers, de adviezen van de Nederlandse overheid en het RIVM zorgvuldig op. Dat betekent onder meer dat we niet-verkouden-klanten in onze showroom op afspraak blijven ontvangen met inachtneming van 2 meter afstand. Uiteraard zijn we ook telefonisch en online bereikbaar. Ook onze partners in Bandung nemen alle lokale voorwaarden in acht. Tot op heden hebben deze maatregelen nog geen grote invloed op de levertijd van onze gitaren. 

We hopen dat het coronavirus snel onder controle wordt gebracht en dat we samen met elkaar weer aan het opbouwen van onze samenleving kunnen gaan denken. Voordat het zover is adviseren we alle gitaarliefhebbers die noodgedwongen thuiszitten hun gitaar te pakken en te oefenen, componeren of op te nemen. Muziek ontspant, leidt af en brengt rust. 

Het Homestead-team wenst je veel sterkte in deze onzekere periode. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.